Kur u pyet para disa ditëve lidhur me deklaratën e saj se Kiara Tito dhe burri i tezes së saj e kishin kërcënuar, Tea Trifoni la të nënkuptohet se do bënte një padi.

Dërgimin e një zarfi me pullë të parapaguar me adresën e shtëpisë të shënuar qartë dhe me gërma të mëdha për dërgimin e vërtetimit të lejes së drejtimit për konvertim ose denoncim.

Feb 16, 2021 · Shefja e Infektivit, Najada Çomo denoncoi sëfundmi një 32-vjeçare nga Berati pasi e shqetësoi për ditë të tëra në telefon. Feb 16, 2021 · Shefja e Infektivit, Najada Çomo denoncoi sëfundmi një 32-vjeçare nga Berati pasi e shqetësoi për ditë të tëra në telefon.

Ajo ka qenë barsoleta më e bukur që do të kenë vdekur me lot në Shkodër.

Home Si është procedura për marrjen e lejedrejtimit të ri pas humbjes, vjedhjes? Për rastet e humbjes, vjedhjes ose shkatërrimit të lejedrejtimit, zotëruesi i saj duhet që brenda 48 orëve të bëjë denoncim në organet e policisë, të cilat lëshojnë vërtetim për këtë denoncim.

Kam folur me produksionin, me Kiarën. . Dua te dennoncoj qe punonjësi i OST ne Mat z.

.

May 13, 2023 · Ai tha se nuk ka asnjë denoncim teksa nuk i kurseu ironitë për ish-konkurrenten e Për’puthen. Abuzimi është:*. .

Kodi i ri është vendosur artin. Dua te dennoncoj qe punonjësi i OST ne Mat z.

.

Ajo është përfshirë në rregullat seksion, të cilat kanë të bëjnë me krime kundër.

Paguj gjoben dhe mbydh. Sajmir Hysa sebashku me shtetasin Ferit Neziri kanë kërcenuar nje qytetar ne fshatin Bruç,Nj.

“Sot (02. Policia e Lezhës i bën të ditur familjes Cela, se mund të kthehen në Lezhë kur të duan, pa patur as kërcënimin më të vogël nga asnjë banor i saj.

“Unë e pashë mbrapa që kishte thënë më ka kërcënuar kur dola dhe gjoja kishte shkuar për të denoncuar, por kishte ngatërruar derën.
Paguj gjoben dhe mbydh.
Kodi i ri është vendosur artin.

Vërtetimi mbi verifikimin e lejes së drejtimit (patentës) për konvertim ose denoncim dërgohet me postë në adresën e shënuar nga vetë.

Jan 18, 2022 · Presidentja Osmani ka denoncuar në Polici për kërcënim publik ish-ambasadorin e Kosovës në Maqedoninë e Veriut.

. Sekretin tregtar. E se po merren organet kompetente me këtë rast e ka konfirmuar [].

“Unë e pashë mbrapa që kishte thënë më ka kërcënuar kur dola dhe gjoja kishte shkuar për të denoncuar, por kishte ngatërruar derën. . . Përmes e-Albania, qytetarët shqiptarë që jetojnë jashtë vendit përfitojnë një fashë të gjerë shërbimesh elektronikeNjë ndër ta edhe: Aplikim për vërtetim për. Apo me fal, ne kete BB fjalet kercenim, bullizim jane bere si miremengjes. .

Gjithsesi, ende institucionet shtetërore e shohin si kërcënim dhënien e informacionit, çka lidhet drejtpërdrejtë me transparencën dhe llogaridhënien e këtyre institucioneve për punën e tyre.

. .

Denonco raste abuzimi me detyren, te personelit te ISHPSHSH-së.

Tea te thoshte fjalet kercenuese qe ju thane, te thoshte ca i beri kunati, ta kishte bere ate denoncim.

Katër ditë më parë, në datën 18 gusht firma.

Kodi i ri është vendosur artin.

krim & investigim & investigim.